top of page

Over ons....

logo knipsel.PNG


 

Snel   Persoonlijk    Betrouwbaar

R.O.B. Real Estate bemiddelt bij de verkoop en verhuur van woningen.

Aanvullend bied ik een aantal extra services aan.

Informatie over de services vindt u op deze site.

 

Snel

 

Door gebruik te maken van een breed scala aan internet tools, waaronder de leidende sites Funda, JAAP en Pararius, ben ik in staat om snel te schakelen met de mogelijkheden die internet biedt. Kandidaten of objecten zijn slechts 1 muisklik van u verwijderd. Ik ben alle dagen van de week bereikbaar en ken geen kantoortijden. U heeft direct contact met mij, zonder tussenkomst van kantoorpersoneel.

Persoonlijk

Maar naast de snelheid van de hedendaagse technologie wilt u natuurlijk wel de persoonlijke aandacht behouden die u verdient. R.O.B. Real Estate combineert deze 2 werelden tot een zeer klant- en servicegerichte manier van werken. Ik vind een goede relatie belangrijk om op basis van wederzijds vertrouwen zaken te kunnen doen.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. Dat is mijn devies. Of het nu gaat om financiële afspraken of een simpele bezichtigingsafspraak, ik hecht eraan onze afspraken na te komen. Ook met uw privacy gevoelige informatie ga ik zeer discreet om. Met een achtergrond in de bankwereld is dat mijn tweede natuur.

Met R.O.B. Real Estate heeft u een betrouwbare partner!

Tot slot

Door gebruik te maken van snelle internet oplossingen en het ontbreken van een duur kantoorpand met personeel, kan ik scherpe tarieven aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aantal bezoekers:

bottom of page